#ezisenvagyok

Körölbelül négy éve használtam először ezt a hesteget a Fészbukon, talán egy Ákos-koncert kapcsán. Az előjövési kísérleteim egyikeként, arra, hogy küzdjek és nektek is jelezzem, nem könnyű. Szégyenlős érzés volt teljességemben előállni. Van, akinek a gyilkos gondolataival, nekem pedig akár azzal is, hogy sutyiban Ákosra buliztam.

Tegnap, miközben a két kutyánkkal körbeloholtuk a Margit-szigetet, azt tanultam Pannitól (!micsoda élmény – a gyerekeim a mestereim!), hogy szégyenlősségemben a grandiozitás egyik kevésbé evidens végletébe tekeredek bele. Azt képzelem, hogy körülöttem forog a világ és ti mind 7/24-ben azzal foglalkoztok, mennyire vagyok gáz vagy ciki. Hát nem… És utólagosan elnézést, amiért arra a hétre a képzeletemben megfosztottalak benneteket minden(ki) egyébre irányuló foglalatosságotoktól :).

Jó, ezen túlvagyok. Ami pedig titeket illet, nyugodtan olvassatok és kritizáljatok másokat is, áldásom rá :). A hesteget másnak szentelem, a trend posztok tematikáját bővítendő, és felajánlom nektek is újrahasznosításra.

A hírfolyamom a házibulikban megélteket hozza vissza. Rég nem látott emberek izgalmas és reményteli lehetősége a találkozásra. Szépen felöltözve pohárral és pogácsával a kezükben mesélik a kalandjaikat, büszkén mutogatják egymásnak a fényképeiket, szalonpolitizálnak, időnként egyetnemértésükben összezörrennek, de szerencsére van más arc, akihez fordulhatnak tovább. Elférünk. Nem tartozott a kedvenc helyzeteim közé. Nem találtam benne a helyem, ahogy itt a virtuálisban sem. Lelkesítő tudni rólatok, de hamar untat, frusztrál a féloldalasság. Nem elégül ki a kíváncsiságom. Nincs mögé téve egyetlen szaftos pletyka, a legfrisebb fejlemények, a – házibuliban legalább kettesben a sarokban ülve egymásra bízott magánéletünk. Szeretnék változtatni ezen. Szeretném hinni, hogy akik ismerőseim vagytok a fészbukon, kölcsönösen és ténylegesen érdekeljük egymást a magunk valójában és teljességében, árnyoldalainkkal és zűrjeinkkel együtt, átlépve a jóbenyomáskeltés és a rejtőzködés kényszerén. Egy eséllyel arra, hogy érezzük, nem vagyunk egyedül.

Flóra hívta fel a figyelmemet a mindezt sokkal frappánsabban összefoglaló számra:https://www.youtube.com/watch?v=UWZyOmCkC-E&feature=share&fbclid=IwAR1g6Ir-EQuWdFx_KtMwrdkk9AWlDRfQzmRN2OxdSWkoxnhEGUjnVsZ-wq8

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s